Styrelsen


Styrelsen i Medicinska föreningen Örebro består av 14 stycken poster (se nedan) och är föreningens verkställande organ. Styrelsen leder Medicinska Föreningen Örebros arbete under verksamhetsåret och är ansvariga inför årsmöte samt beslutande i frågor som behandlas mellan årsmötena. Styrelsen arbetar efter gällande stadga, budget och verksamhetsplan som beslutats om på årsmötet.

Anton Lind, ordförande


Hej mitt namn är Anton och jag kommer vara er ordförande det kommande verksamhetsåret. Något jag ser mycket fram mot!

Utöver min post som ordförande studerar jag nu även termin 6 och förutom styrelsearbete så är min största kärlek här i livet att hänga i vattnet – om det så gäller dykning, paddla eller bara plaska runt så är jag helnöjd, släng sen in några öl senare på kvällen så är livet bra.

Förutom det akvatiska har jag just nu en stor svaghet för klassisk litteratur och om det låter nördigt så är det nog för att så också är fallet. Perfekt höstaktivitet när det regnar eller bara är allmänt ruskigt ute!

Detta verksamhetsår så är mitt mål att hjälpa till att bygga upp det stora engagemang som traditionellt funnits inom läkarprogrammet men som med mycket annat tagit en smäll av pandemin.
Sen anser jag också att det vara av stor vikt att frågan gällande MFÖs framtid åter förs det kommande verksamhetsåret.

Det roligaste med att få sitta i en stort sett färsk styrelse är att vi det här året kommer få utvecklas tillsammans gällande såväl samarbetsförmåga som själva föreningsarbetet.

En ”fun fact” om mig själv är att jag inte längre kan äta frukost utan att se en serie samtidigt, det har således blivit några re-runs av The Office och jag uppskattar därför varmt alla tips på nya serier ni kan ge!

Jag ser med spänning fram mot detta verksamhetsår och att förhoppningsvis åter få möjlighet att träffa våra medlemmar, om det är under ett av alla våra evenemang eller i pentryt på cUSÖ. 🐸💚

Vill du komma i kontakt med mig? Vänligen maila: ordforande@mforebro.se

Cecilia Lai, vice ordförande


Hej, jag heter Cecilia, är 22 år gammal och kommer från lilla Värnamo. Detta verksamhetsår kommer jag sitta som vice ordförande.

När jag inte håller på med styrelsearbete så sitter jag med näsan i böckerna, tränar sönder på gymmet, mumsar på något gott eller skrattar ihjäl mig med vänner och familj.

Inför detta året har jag otroligt många planer och idéer.
Något jag verkligen brinner för är att aktivt jobba och främja för en bättre psykisk hälsa bland oss studenter. Sedan är planen också att se till att vi får en helt underbar och oförglömlig studietid. Så ni kan se fram emot vad vi har att komma med det närmsta året!

Roligast med att sitta i styrelsen utöver att få lära känna och jobba med människor lika passionerade för vårt studentliv som jag, så ser jag fram emot de förändringar vi kan göra mot det bättre. Sedan är ett stort plus att få god feedback från er medlemmar och se er ha roligt på våra evenemang.

Fun fact om mig är att när jag är stressad har jag en extrem craving för kött 🥩 Vi ses i korridorerna!! 💚🐸

Vill du komma i kontakt med mig? Vänligen maila: Vice@mforebro.se

Wilma Skaro, kassör

 


Hejhej! Wilma heter jag, går T3 och ska detta verksamhetsår sitta som kassör i MFÖ.

När jag inte är på campus blir det en hel del seriekollande (realitytorsk tyvärr…) träning och matlagning. Annars värdesättes myskvällar med vänner och familj högt.

Detta år vill jag framförallt fortsätta det fina arbete som mina föregångare gjort, hålla koll på ekonomin men även engagera mig i annat arbete inom MFÖ.

Det roligaste ska bli att starta igång studentlivet igen nu när restriktionerna börjar lätta, få lära känna nya människor och även förhoppningsvis lära mig en hel del på vägen!

Funfact om mig då hmm.. finns mkt dumheter men det skulle inte godkännas av Sofia att ha med här, men jag kan berätta att jag har jobbat flera år inom kriminalvården och träffat på div. gangsters.
Vi ses!💚

Sofia Stiernström, informationsansvarig


Heej! Jag heter Sofia Stiernström, går termin 3 och är informationsansvarig i MFÖ detta verksamhetsår. 💚

Befinner jag mig inte på campus och pluggar så hittar ni mig troligtvis på jobbet på tillnyktringen, på gymmet eller tillsammans med vänner med ett glas eller två och god mat.

Mitt mål med kommande verksamhetsår är att göra det enkelt och roligt för er medlemmar att följa med i vad som händer i MFÖ. Den 29e september släpper förhoppningsvis restriktionerna och vi i styrelsen ser fram emot ett roligt verksamhetsår med många aktiviteter!! 💚

Fun fact om mig är att jag gjort några säsonger i elitserien i volleyboll och därmed lyckats stuka X antal fingrar och fötter✌🏼🏐

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!
Vill du komma i kontakt med mig? Vänligen maila: info@mforebro.se

Tilde Kleberg, medlemsansvarig


Hej hallå! Jag heter Tilde Kleberg, jag är 20 år gammal och jag kommer från lilla Sollefteå. Jag har fått äran att testa på livet som styrelsemedlem i MFÖ detta året där jag nu sitter som medlemsansvarig💚🐸

Mina intressen är inte många, men att umgås med mina fina vänner, att baka och att titta på samma serier om och om igen ligger på topplistan!

Detta året så hoppas jag verkligen att jag får vara med och uppleva att det studiesociala livet drar igång på riktigt igen. Jag hoppas också på att få lära känna fler studenter här på programmet.

En fun fact om mig är att jag i stort sett är utbildad till
deltidsbrandman🔥🚒

Vill du komma i kontakt med mig?💚
Vänligen maila: Medlem@mforebro.se

 

Erik Lagesson, ledamot


Halloj! Erik heter jag och läser termin 3! Detta verksamhetsåret sitter jag med som ledamot i vår underbara styrelse!

Mig hittar ni på campus i C4417, i pentryt eller hemma i soffan beroende på dagsform😅

Under detta verksamhetsår ser jag mest fram emot att få träffa alla er nya studenter för att välkomna er till läkarprogrammet och framför allt vår fantastiska förening💚
Det roligaste med att vara med i MFÖ:s styrelse är att få hjälpa till och bygga upp studentlivet för oss läkarstudenter och samtidigt dela denna tid med alla som är med på tåget!🚂

Under hösten kommer vi i styrelsen stå för en rad olika event i takt med att restriktionerna lättar, och jag hoppas vi ses där!🍻🎉
Fun fact om mig är att jag är en inbiten golfnörd!🤓⛳️

Vill du komma i kontakt med mig? Vänligen maila: ledamot3@mforebro.se

Maja Berlin, ledamot


Tjenare!
Maja heter jag och läser termin 3. Jag sitter som ledamot i MFÖ styrelse detta verksamhetsår.

När ni inte hittar mig på campus eller med styrelsen är jag förmodligen och dricker god dryck nånstans, på gymmet eller hemma och tar hand om mina gröna växter🍻🏋🏽‍♀️

Under verksamhetsåret ser jag fram emot att göra studentlivet underhållande och minnesvärt för Örebros läkarstudenter. Det bästa av allt är att jag får vara med och se till att studietiden blir helt otrolig tillsammans med resten av styrelsens medlemmar. Hoppas att du är lika peppad på det här året som jag är💚
Fun fact om mig är att jag är beroende av jordnötssmör! 🥜

Önskar du komma i kontakt med mig? Vänligen maila till ledamot1@mforebro.se

Johannes Kurt, ledamot


Hej! Mitt namn är Johannes Kurt och jag har blivit invald som ledamot för verksamhetsåret 21/22!

Jag är född och uppvuxen här i Örebro och jag går för närvarande termin2.

När jag inte håller på med studier eller styrelsearbete så tycker jag om att spendera min tid ute i naturen.När jag inte är ute i det fria eller på campus så finner man mig oftast med familj och vänner eller hemma framför pianot.

Mitt främsta mål med verksamhetsåret är att bidra till att återuppbygga det studentliv som en gång fanns här på Örebro universitet innan pandemin slog till.

Utöver detta så är jag väldigt passionerad över att försöka få ut fler studenter ut i den fria naturen, detta då jag känner att folk spender allt för mycket tid inomhus framför sina skärmar nu för tiden.

Om det finns en önskan från medlemmarna och möjlighet finns så vill jag även tillsammans med styrelsen försöka driva igenom en mindre vandringsresa så att fler studenter kan få komma bort stadsmyllret och koppla av tillsammans. 🥾🏕

Det som ska bli roligast med att sitta i styrelsen är att jag kommer få lära känna nya härliga människor och även få främja den härliga anda som redan finns här på campus.

Fånga gärna upp mig i korridorerna om ni har några frågor eller bara vill hälsa! 🙂
Önskar du komma i kontakt med mig? Vänligen maila till ledamot2@mforebro.se

Harald Lund, ledamot


Hej! Jag heter Harald, är 22 år gammal och kommer från Stockholm. Jag kommer att sitta som ledamot under verksamhetsåret 21/22.

Hmm… Jag älskar flingor med mjölk (inte vice versa) och jag har pluggat filosofi i Kalifornien och jag gillar att springa och tycker generellt att fysiska och mentala idrotter är lika viktiga. När vinden tillåter försvinner jag från Örebro ett tag för att rida pumpande vågor nånstans på östkusten.🏄‍♂️

Som ledamot vill jag driva MFÖs arbete framåt och framförallt hjälpa till att förbättra studentlivet. Jag ser fram emot att lära känna den nya styrelsen, hittils känns det väldigt lovande. Jag är också taggad på att få träffa fler studenter! 😁

Juste! Vill tillägga att jag är väldigt sällskaplig. Vare sig ni möter mig på USÖ eller Örebros gator, tveka inte att komma fram och hälsa — jag kommer att älska det! 💚

Önskar du komma i kontakt med mig? Vänligen maila till ledamot4@mforebro.se

Ella Svegrup, utskottsansvarig
– Corpus Callosum 


Hej! Ella heter jag. Jag är 22 år från Landskrona och sitter i år som utskottsansvarig för Copus Callosum.

När jag inte sitter med styrelsearbete tar jag gärna en (eller flera) öl med kompisar, tränar på något roligt sätt eller lyssnar på musik. Ofta hittar ni mig dock pluggandes på Campus.

Detta året vill jag se till att dra igång studentlivet igen framför allt för dem som känner att den inte fått in sin fot i Örebro/ Studentlivet här än pga 🦠.

Jag ser mest fram emot att lära känna fler sköna människor och förhoppningsvis känna att jag bidrar till gemenskapen på programmet!
Fun fact om mig! Jag är otroligt svag för irish coffee och Hans Zimmer. Helst i kombination!
Vi ses 💚

Vill du komma i kontakt med mig? Vänligen maila: Corpuscallosum@mforebro.se

Sofia Larsson, utskottsansvarig
– Studiesociala Utskottet


Hejsan!
Sofia heter jag och är utskottsansvarig för vårt Studiesociala utskott. Jag kommer från kära Göteborg och läser termin 5.

Utöver styrelse- och utskottsarbetet njuter jag av vardagen genom att umgås med mitt kollektiv, ta mig fram i löparspåren eller måla.

Min främsta ambition är att tillsammans med mitt utskott få bidra till ett aktivt studentliv för Örebros läkarstudenter. Förhoppningen är ett år där fler härliga pubar och sittningar kan genomföras! Jag ser mycket fram emot verksamhetsåret och att få arbeta tillsammans med vår styrelse!💚

Fun fact om mig? Är orimligt stolt över min kombucha-fermentering, fråga mig gärna om det!✨

Vill du komma i kontakt med mig? Alla frågor/funderingar är välkomna, vänligen maila: studiesociala@mforebro.se

Niusha Fzi, utskottsansvarig
– Kirurgiska Utskottet


Hej! Niusha heter jag och går termin 5. Jag är utskottsansvarig för kirurgiska utskottet eller KirU som vi kallar det.

När jag inte pluggar eller sysslar med föreningsarbete, umgås jag med mitt fantastiska kollektiv, lagar mat och dricker vin.

Min ambition under verksamhetsåret är att ta fram nya idéer till vår verksamhet tillsammans med KirUs aktiva medlemmar. Målet är att främst bevara den höga kvalitén som KirU alltid haft samt att få våra nya och gamla studenter att engagera sig.
En annan viktig sak för mig är att KirUs aktiva medlemmar ska gynnas av sitt engagemang i utskottet och MFÖ.

Det bästa med styrelsejobb, utöver den härliga gemenskapen vi har i vårt gäng, är att komma igång och göra studentliv roligare för Örebros läkarstudenter efter att restriktionerna har släppts. Det ser jag verkligen fram emot🐸💚

Fun fact om mig? Jag är så duktig på att laga iransk mat, fråga mig gärna om tips😉

Önskar du komma i kontakt i mig?
Vänligen maila kirurgiska@mforebro.se

Serwan Said,utskottsansvarig
– Forskningsutskottet


Hejsan!
Blandar du kaffe, spel, studium, musik, skämt och lite av allt annat roligt du kan komma på får du något som är icke-levande och abstrakt, men som kanske efterliknar den jag är: Serwan!

Som utskottsansvarig för forskningsutskottet detta verksamhetsår planerar jag att fortsätta arbetet med att främja och samla den mycket nödvändiga forskningsintresserade gemenskapen bland läkarstudenterna. Det ska vara kul, nyttigt och lärorikt att att lära känna och lära sig av varandra.

Hoppas vi ses i korridorerna 👋🏼
Har du några frågor, hör av dig till mig direkt, via vår mejl (forskningsutskottet@mforebro.se ) eller via utskottets facebooksida.
Allt gott!

Karl Hofling, utskottsansvarig
– Idrottsutskottet


Hej! Karl heter jag och går termin 10! När jag inte är kontaktbar via sociala medier eller telefon så beror det på att jag sitter i Kilsbergen och fiskar eller är ute och springer!🏃‍♂️🐟

Det kan också hända att ni hittar mig på bibblan med en och annan historiebok i näven som en paus från Netters och Guyton 😎

Jag ska det här året på riktigt starta igång idrottsutskottet! Vi har flera nya taggade medlemmar och inte minst har vi tagit över projektet medicinar SM! 🥳🔥🙌

Idrottsutskottet kommer att arrangera olika träningar under året och alla medlemmar i Mfö är välkomna att höra av sig om man vill styra upp en aktivitet tex en friluftsdag eller en eftermiddag med volleyboll i oset så kommer vi hjälpa till att arrangera detta, vi kommer även ha egna aktiviteter under terminen! 🙂
Hoppas vi ses i korridorerna 🐸

Önskar du komma i kontakt i mig?
Vänligen maila idrottsutskottet@mforebro.se