MFÖs arbete

Kära medlemmar,

I onsdags 28/10 hade MFÖ sitt senaste styrelsemöte och som ni säkert förstår var MFÖs förhållningssätt till corona med på agendan. Då situationen i samhället har försämrats och den negativa trenden ser ut att fortsätta har vi nu beslutat att avvakta med alla framtida (fysiska) evenemang. Detta inkluderar även lunchöppet som föreningen brukar hålla på tisdagar.

Hur länge detta kommer hålla i sig är vi alla ovissa om och styrelsen arbetar aktivt med hur vi ska kunna främja studentlivet trots rådande omständigheter. Har ni förslag på aktiviteter att genomföra på distans är ni varmt välkomna att höra av er till oss!

Ämnet kommer att diskuteras på alla framtida möten, både i styrelsen samt i alla utskott. Vi uppdaterar er längs vägen!

Det må råda ovisshet och oro inför framtiden och vi hoppas ni gör det bästa av veckorna trots mycket distansundervisning och eventuell karantän. Vi närmar oss november och många av oss har precis skrivit tenta eller befinner sig mitt i en tentaperiod. Vi skickar en digital high five till alla er som skrivit tenta nyligen och önskar alla med tentor framför sig varmt lycka till!

Vi är tacksamma för er förståelse och uthållighet i denna situation. Hör gärna av er med tankar och förslag till oss. Vi finns här för er!

Många varma hälsningar,
Styrelsen – Medicinska Föreningen Örebro

Medicinska Föreningen Örebro utlyser extrainsatt årsmöte. Mötet kommer att äga rum torsdag 26 november 2020 klockan 17:30 – 20:30.

Mer information kommer senare!

Medicinska Föreningen Örebro utlyser extrainsatt årsmöte. Mötet kommer att äga rum onsdag 2 september 2020 klockan 17:30 – 20:30.

Mer information kommer senare. Ha en fortsatt trevlig sommar! ☀️

Med hänsyn till rådande omständigheter samt Örebro Universitets, Örebro Studentkårs och Folkhälsomyndighetens riktlinjer har MFÖ:s styrelse beslutat att samtliga evenemang under vårterminen är inställda. Gasquen samt Tacksittningen kommer att flyttas fram till höstterminen.

Trots omständigheter och beslutet att ställa in samtliga planerade evenemang arbetar vi i MFÖ vidare på att utveckla vår verksamhet.

Tack för er förståelse!

Har du några frågor kontakta oss gärna via Facebook eller mail på info@mforebro.se

 

Utlysning av Medicinska Föreningen Örebro årsmöte, torsdagen den 7:e maj 2020 17:30-20:30

Mer information kommer senare!

Nu är det hög tid att söka sommarjobb! Medicinska föreningen Örebro kan stolt presentera att vi har ett samarbete med Ecura, en bemanningsbyrå inom hälsa- och sjukvården som bland annat erbjuder läkarstudenter sommarjobb i Norge.

Ert intresse kan ni anmäla via kontaktinformationen som hittas på nedanstående bild där ni även kan få era frågor besvarade samt via mailen: ledamot4@mforebro.se

 

 

 

Medicinska Föreningen Örebro extrainsatt årsmöte!

Onsdag den 19:e februari 2020, klockan 17:30-20:30 på campus USÖ!   Handlingarna för det extrainsatta årsmötet hittas här!

Varmt välkomna!🐸💚

MFÖ har under höstterminen 2019 arbetat för fullt för att anordna flera roliga aktiviteter och för att utvecklas som en förening. Vi har exempelvis under höstterminen fått ett nytt utskott: Idrottsutskottet! Nyfiken på vad mer som MFÖ har arbetat med under höstterminen 2019? Då är det bara att titta på vår halvtidsresumé!

Halvtidsresumé verksamhetsåret 2019/2020!

 

Utlysning av Medicinska Föreningen Örebros årsmöte!
Torsdagen den 2:a maj 2019, klockan 17:30 – 20:30

Mer info kommer senare! 🐸💚
—-
Vi kommer dessutom ha ett öppet möte inför årsmötet där det kommer diskuteras budget och verksamhetsplan med mera. Alla som är nyfikna är mer än välkomna att komma! Detta möte kommer äga rum den 16 april, klockan 17:30 – 20:30

Du har väll inte missat att MFÖ använder sig av studentkortet-appen? Ladda ner appen och uppdatera så får du ditt gröna medlemskort direkt i appen. Målet är att vi ska använda kortet vid pubar m.m. I framtiden för att snabbt kunna verifiera vilka som är medlemmar. Smidigt, snyggt och enkelt för föreningen!