Loading Events

« All Events

Läkarkampen 2024

4 maj kl.10:00 - 18:00

kr60.00

Den 4:e maj är det återigen dags för den viktigaste dagen av alla: Läkarkampen! Terminerna träffas och gör upp i rafflande utmaningar för att slutligen kora den bästa terminen som får resa bucklan. Har ni vad som krävs? Läkarkampen är en 5-kamp som corpus callosum anordnar, där alla terminer samt ett lärarlag deltar. Aktiviteterna är blandade; allt från frågesport till blindgång. Därför uppmanar vi så många som möjligt att deltaga då alla har något att bidra med, och chanserna ökar för en ikonisk vinst.

Ett utklädningstema kommer släppas inom kort! Bäst tolkning/utförande av temat kommer få bonuspoäng. Stay tuned!

Lättare mat kommer serveras under dagen och dryck uppmanas att tas med; både sportdryck men även i jäst form går bra. Efter själva kampen kommer även en sittning med tillhörande utmaning att äga rum på Ritz. 5-kampen och sittningen är två separata anmälningar och avgifter, men vi ser såklart gärna att så många som möjligt kommer på båda event!

Anmälan görs via MFÖs hemsida och kostnad för deltagande på 5-kamp är 60kr.

Sammanfattat: Datum: 4/5 kl 10 Plats: röda paviljongen för 5-kamp. Mat:korv med bröd. Specialkost fixas även, vilket kan skrivas i anmälan!

May the odds ever be in your favour Rosa ryggdunk; corpus

Details

Date:
4 maj
Time:
10:00 - 18:00
Cost:
kr60.00

Organizer

Corpus Callosum

Venue

Röda Paviljongen
Röda paviljongen universitetet
Örebro, 70281
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig