Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
10:00 21/4 2018 ()
Pris
30 kr
Antal biljetter
Dresscode
-
Facebook-event
Event

Det har återigen blivit dags för läkarprogrammets alla terminer att samlas och kriga om den mest ärofyllda segern av dem alla. Att vinna kampen mellan terminerna. Det har återigen blivit dags för - LÄKARKAMPEN!

Vad är läkarkampen? Läkarkampen är en tävling där samtliga terminer utgör varsitt lag och möter varandra i olika grenar. Terminerna kommer att prövas på deras samarbetsförmåga, kämparglöd och kreativitet! Det som krävs för att vinna är att fortsätta kämpa när de andra lagen inte längre orkar, lite som i tentaplugget.

Läkarkampen hölls för första gången 2016 då Termin 7 (nu T11) tog hem den ärofyllda segern! 2017 - andra upplagan - tog samma termin hem hela vinsten igen. I år är det upp till bevis, kommer de snart examinerade T11:orna ta sin tredje seger eller kommer någon av de yngre terminerna kunna knipa sin första seger? Kommer de yngre terminerna med sin energi och kvarvarande livsglöd att ta hem det i år? Kommer de äldre terminerna vinna på erfarenhet?

Datum: Lördag 21 April
Tid: Samling kl. 10.00 och vi kommer hålla på till ca 15.00
Plats: Örebro Universitet, samling vid Röda Paviljongen
Mat: Det kommer finnas grillar på plats och Corpus Callosum kommer bjuda på korv med bröd! Ta gärna med er något annat att lägga på grillen om så önskas så har vi Örebros största grillfest!

Anmälan
- Anmälan sker via vår hemsida www.mforebro.se/biljetter. Alla studenter anmäler sig separat dvs inte som ett helt lag.
- Anmälningsavgiften är 30kr. 
Sista betalning är måndag 16/4. Swish: 123-113 78 92

- Sista anmälningsdag är onsdag 11/4.  OBS! Vi ser helst att det är minst 4 personer från en termin som utgör ett lag. Detta för att det ska vara möjligt att genomföra tävlingarna. Så se till att peppa just DIN termin!

Mer information kommer senare!

Frågor och funderingar hänvisas till loggen nedan eller corpuscallosum@mforebro.se.

Vi ses den 21 april!

May the odds be ever in your favor.

Corpus Callosum, Medicinska Föreningen Örebro 

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde tisdagen den 27 mar 2018 kl. 12:30.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104