Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:30 25/3 2017 ()
Pris
0 kr
Antal biljetter
140
Dresscode
MFÖ
Facebook-event
Event

MFÖ bjuder in till tackfest!

Verksamhetsåret 2016 var ett kanonår på så många sätt och vis. För att bara nämna några exempel slog vi återigen deltagarrekord i Tour de Med, vi anordnade scenariobaserade workshops i akut och trauma, vi anordnade fullsatt sittning efter fullsatt sittning och samlade in hela 41.585 kr till Musikhjälpen! För allt detta och mycket mer vill vi tacka Er eldsjälar som engagerat er i föreningen - utan er hade verksamheten inte fungerat!

För att visa vår uppskattning bjuder MFÖ härmed in till Tacksittning! Sittningen kommer äga rum på Ritz lördag den 25/3. Vi bjuder på tacobuffé, otrolig underhållning, och riktigt, riktigt skön stämning!

Temat för kvällen är MFÖ - kul, visst? :) Klä ut dig till ditt favoritevenemang, en räka för plasque eller en cykel för Tour de Med, kom i vår färg grön, klä ut dig som din favoritkirurg, en corpus callosum - bara fantasin sätter gränsen!

INFO
----------------------------------------------------
Tid: Lördag 25/3 kl. 18.30
Plats: Ritz
Pris: GRATIS

ANMÄLAN
----------------------------------------------------
Anmälan öppnar: Tisdag 28/2
Sista anmälnings-/betalningsdag: Tisdag 14/3
Anmälan görs som vanligt på hemsidan http://mforebro.se/biljetter

OBS! Evenemanget är endast för engagerade medlemmar under 2016. Alla anmälningar kollas av mot inbjudningslistan som gjorts av årets aktivitetsansvariga.

Hoppas vi ses!

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde tisdagen den 28 feb 2017 kl. 17:10.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104