Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:30 22/4 2017 ()
Pris
270 kr
Antal biljetter
150
Dresscode
-
Facebook-event
-

ÅRET RUNT PÅ 11 TERMINER!
- Den officiella efterfesten till läkarkampen

Ni har under dagen kämpat tappert för att bringa heder till er termin. Nu är det dags att sammansluta till en gemensam stor fest! Lite högtidligt kan man tycka, att för andra året i rad kora vinnaren av Läkarkampen. Det är nästan så att man skulle vilja göra det till en röd dag!

Temat på årets sittning är just ÅRETS ALLA HÖGTIDER - där varje termin kommer bli tilldelad varsin högtid (mer info kommer senare)! Tanken är att man absolut INTE ska kunna missa vilken termin som är vilken högtid. I det här sammanhanget finns det ingenting som är “för mycket” - det är bara Er fantasi som sätter gränserna!

Sittningen går av stapeln Lördag 22 April på Ritz. För ett pris på 270 kr får du en tvårätters middag, en fördrink, hela två drinkbiljetter och en kväll du sent kommer glömma! Efter sittningen hålls även eftersläppet på Ritz och då kommer det finnas möjlighet för andra medlemmar (och icke-medlemmar) att ansluta sig till festen!

---------------------------------------------------------

INFO
När: Lördag 22 April med insläpp kl. 18.30 Var: Ritz Pris: 270 kr Dresscode: Tema-enlig dresscode enligt din termins högtid!

ANMÄLAN
Anmälan görs på vår hemsida www.mforebro.se/biljetter. Det är ett begränsat antal platser så se till att knipa din plats så snabbt som möjligt! (Obsobs! Förra året tog platserna slut väldigt snabbt!!)

Anmälan öppnar onsdag 29/3 kl. 12.00 
Sista anmälnings- och betalningsdag är onsdag 12/4. Då platserna till denna sittning är eftertraktade är sittningen endast avsedd för Örebros läkarstudenter.

---------------------------------------------------------

Mer information kring temat och annat kommer inom kort!

Har du några frågor eller funderingar? Skriv dem i loggen nedan eller till studiesociala@mforebro.se

Studiesociala utskottet, Medicinska Föreningen Örebro 

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde onsdagen den 29 mar 2017 kl. 12:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104