Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
19:30 14/10 2017 ()
Pris
220 kr
Antal biljetter
100
Dresscode
-
Facebook-event
-

SAVE UP ► SUIT UP ► SCRUB UP

S.UP ► RITZ ► 14 OKTOBER

S.UP (SAVE UP – SUIT UP – SCRUB UP)

Den 14:e oktober är det dags för höstens första och en av de mest omtalade sittningarna under året vilket är S.UP sittningen, en kamp mellan Sesam, Juridiska- och Medicinska föreningen. Utöver uppgörelsen om vilken sektion som är störst, bäst och vackrast kommer kvällen att vara fylld med fantastisk mat, dryck- och underhållning för att ge er en oförglömlig kväll med massor av skratt och dans.

Temat för i år kommer att vara tidsepoker. Sesam kommer att representera framtiden, Juridiska föreningen kommer att representera nutid och Medicinska föreningen kommer att representera dåtid. Tillsammans skapar vi en egen variant av Darwins evolutionsteori.

Varje förening kommer att ta fram tre kämpar som kommer tävla på scen i tre prestigefyllda deltävlingar där ettan och tvåan kommer avgöra det hela på det traditionsenliga sättet sten, sax och påse.

► Tid, Plats & Datum: 14 oktober. Gemensam förfest på Bryggan kl. 16. Insläpp på Ritz kl. 19:30.

► Teman: Sesam – framtid. Juridiska föreningen – Nutid. Medicinska föreningen – Dåtid.

► Pris: 220 kr

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde måndagen den 25 sep 2017 kl. 12:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104