Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
17:00 24/5 2017 ()
Pris
20 kr
Antal biljetter
Dresscode
-
Facebook-event
-

Nu när sommaren ligger runt hörnet och uteserveringarna börjar att öppna är det dags för vår nya tradition, pubrundan! För andra året i rad kommer vi tillsammans med studiekamrater från ATFÖ, Audiobio och SSFÖ att genomföra en gemensam pubrunda med ett väldigt passande tema, SOMMAR! Så kom och njut av solen tillsammans med både gamla och nya kamrater på några av Örebros bästa pubar, det blir en kväll ni inte vill missa!

Vi samlas 17.00 den 24 maj på Våghustorget i Örebro. Uppdelade i  olika grupper kommer vi därefter att besöka fyra olika pubar under kvällen innan vi åter samlas på Satin. Där kommer ni att få ett armband som ger er möjlighet att stanna hela kvällen och titta på kvällens artist, KALLE BAAH! Hur nice är inte det? Det kommer dessutom att vara gratis inträde till strömpis för de som hellre vill söka sig dit. (Värt att notera är att det är en röd dag dagen efter, dvs ledighet.) 

Det kostar 20 kr per MFÖ/ATFÖ/Audiobio/SSFÖ medlem att anmäla sig. Det kommer även att vara studentpriser i baren på samtliga pubar vi besöker, bättre kan det ju inte bli!

  • Anmälan för MFÖ:s medlemmar sker på: http://www.mforebro.se/biljetter/ . Anmälan är öppen till 17 maj, betalning på 20 kr ska ske senast den 17 maj till bankgironummer 105-7363 eller via swish till 123 113 78 92 då med specifikationen pubrunda, namn, termin.  

Välkomna!

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde onsdagen den 3 maj 2017 kl. 18:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104