Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:00 19/1 2017 ()
Pris
0 kr
Antal biljetter
8
Dresscode
-
Facebook-event
Event

EVTM- workshop - en workshop i akut omhändertagande av blödningar

EVTM står för EndoVascular and hybrid Trauma and bleeding Management. Detta är en ny princip för akut omhändertagande av trauma patienter som växer snabbt i kliniskt bruk. Den 2-4 februari anordnas det första internationella EVTM symposiet, med mängder föreläsningar och workshops, här i Örebro. Kirurgiska Utskottet är samarbetspartners och flera av utskottets medlemmar kommer vara med och hjälpa till med eventet.

Vi tycker att det är viktigt att även läkarstudenter får möjlighet att lära sig om EVTM, särskilt eftersom Örebro är i centrum vad gäller utveckling och forskning på metoderna. Därför har vi bjudit in Artai Pirouzram, överläkare och forskare, Kärl-Thoraxkliniken, USÖ, som är expert på EVTM principen.

EVTM är ett multidisciplinärt arbetssätt vid akut omhändertagande av blödningar och kärlskador. Under workshoppen går vi igenom principen och diskuterar hur det kan utnyttjas utifrån olika patientfall.

Under workshopen demonstrerar Artai olika sätt att ta hand om blödningar. Fallen är komplexa och kräver grundläggande kunskaper inom akutmedicin, traumakirurgi och kärlkirurgi. För att alla ska få ut så mycket som möjligt, är workshopen riktad främst mot dig som läser minst termin 7 och uppåt eller har tillskansat dig sådan kunskap på annat sätt (engagemang i kirurgiska utskottet, kirurgiska utbyten etc)

Det finns begränsat antal platser!

Plats: Campus USÖ, KTC – C3419/21

Tid: torsdag, 19/1, 18.00

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde måndagen den 16 jan 2017 kl. 08:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104