Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
17:30 27/8 2016 ()
Pris
30 kr
Antal biljetter
Dresscode
-
Facebook-event
-

Två år i rad har Örebros läkarprogram intagit Örebros gator med snabba däck och glatt plingandes cykelklockor. Två år i rad har vi tillsammans fått njuta av en fantastisk kväll fylld med skratt, utmaningar och goda drinkar. Två år i rad har det blivit av och inte ska det sluta nu, vi ger er därmed den tredje upplagan av TOUR DE MED! I år ska vi cykla över åkrar och ängar, bland höns och hästar. Så på med halmhatten och in med halmstråt i munnen så plingar vi oss runt i BONDGÅRDEN tillsammans.

- Vad är Tour de Med. och hur fungerar det?
Tour de Med är en resa på cykel där ni besöker varandras hem, pratar om livet och medicin, och dricker er lyckliga på goda drycker. Ni anmäler er i par tillsammans med någon från samma termin. Därefter tilldelas man en grupp som består av par från blandade terminer. Denna grupp på 10personer (5 par) håller ihop hela kvällen. Varje par kommer att ansvara för en drinkstation hemma hos någon i paret, där de bjuder på en drink.

Schemat ser ut som följande:
1. Gemensam samling
2. Klara, färdiga, cykla (med din grupp)!
3. Gruppen besöker drinkstation 1 (hemma hos värdpar 1, som serverar drink nr 1)
4. Gruppen besöker drinkstation 2 (hemma hos värdpar 2, som bjuder på drink 2)
5. … Detta fortsätter tills ni avverkat 5 stationer.
6. Gruppen tar sig till återsamlingsplats, där det hålls en stor fest för alla deltagare.
Alla grupper kommer att få ett schema för kvällen med tider att förhålla sig till.

- Datum och tid: Lördagen den 27:e augusti, kl 17:30

- Kostnad: 30kr i anmälningsavgift + inköp av drinkmaterial (cirka 180 kronor per person).

- Anmälan och sista betalningsdatum: Sista anmälning- och betalningsdatum är den 26 maj. Anmälan och betalning sker via http://www.mforebro.se/biljetter/. Observera att ni måste anmäla er som par (behöver ej vara kärlekspartner) tillsammans med någon från samma termin! Fyll i vilken termin du går i nu. Har du ingen partner? Ange "Joker" i det fältet så parar vi ihop dig med någon!

- Drinkar och vätskekontroller: En rekommenderad drinklista kommer att finnas tillhanda för inspiration. Värdparet står för inköpet av drinkmaterial för den drinken man bjuder på. Eftersom det finns 10 personer i varje grupp så måste material köpas in för 10 drinkar. Alkoholfria alternativ kommer också att vara tillgängliga.

- Mat: Eventet kommer att pågå från kl 17.30 - 02.00 (räknat med festen). Det innebär att de flesta förmodligen kommer att bli hungriga. Då vi studenter inte är några nybörjare när det kommer till matlådor får alla ta med sig sin egna matlåda som det kommer ges tid att äta vid en av stationerna.

- Drinktävling: Under kvällen så kommer man att kunna rösta på de drinkar man prövar. Efter att resultaten är sammanställda så kommer det att delas ut priser till de värdparen som har gjort bäst drink i varje grupp.

- Hjälmtävling: Vi i Corpus Callosum värnar om hjärnan. Därför kommer pris delas ut efter följande kategorier: 1) Kreativast cykelhjälm 2) Säkrast cykelhjälm och 3) Snyggast cykelhjälm. För att delta i hjälmtävlingen måste paret/personen ladda upp en bild på instagram med hashtag #mforebro#tourdemed16

Sammanfattning:
- 5 värdpar per grupp
- Gemensam fest i lokal som vi i CC fixar
- Kostnad: 30 kronor + ingredienskostnad (cirka 180 kronor per person)
- Datum: 27:e augusti
- Bra att ha med: Cykel, matlåda, rolig hjälm och extradryck till festen

Frågor och funderingar hänvisas till loggen nedan eller corpuscallosum@mforebro.se!

Vi ses den 27 augusti!

*Pling pling*

Corpus Callosum, Medicinska Föreningen Örebro

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde måndagen den 9 maj 2016 kl. 21:13.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104