Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:00 14/12 2016 ()
Pris
0 kr
Antal biljetter
Dresscode
-
Facebook-event
Event

Vi börjar gå mot gråare tider. Mörka morgnar, kalla cykelsadlar och trötta själar. Du börjar längta efter julen och allt vad den innebär med varma brasor, julklappar och julgranar. Men tänk om vi kunde tala om för dig att julen är närmare än du tror? Att du tillsammans med oss får tjuvstarta julmyset och kreativa julklappsidéer? Med det sagt vill Corpus Callosum och Studiesociala utskottet stolt presentera MFÖ:s alldeles egna - SECRET SANTA JULPUB i samband med musikhjälpen.

VAD ÄR SECRET SANTA
Det är läkarprogrammets egna julklappslek! Det går ut på att du blir tilldelad en yngre/äldrekursare som du ska ge en julklapp till. ANMÄLNINGARNA sker via ett formulär med lite frågor på vår hemsida som kommer att fungera som underlag för din tilldelade Secret Santa. Vi kommer skicka ut mejl med vem ni ska köpa en julklapp till. JULKLAPPSUTDELNINGEN kommer därefter att ske under julpuben, tomten kanske dyker upp? JULKLAPPEN bör max kosta 40kr. Namn och termin från avsändare ska finnas med. Ge din julklapp det lilla extra med ett rim!

Så kom till julpuben och bidra till en god sak samtidigt som du får ett mysigt julfirande och förhoppningsvis en present på köpet!

Vi ses den 14 december!

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde onsdagen den 16 nov 2016 kl. 20:01.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104