Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:00 23/4 2016 ()
Pris
260 kr
Antal biljetter
140
Dresscode
Se eventbeskrivning
Facebook-event
Event

2011 startade vårt läkarprogram här i Örebro. Vi var från början bara en termin (om än en bra termin), höll till på Bilbergska och hade ingen aning om hur programmet faktiskt skulle se ut. Nu, 5 och ett halvt år senare, är vi något klokare, har vi fått ett eget campus och är i år äntligen ett fullt läkarprogram!

Av den anledningen presenterar Studiesociala utskottet stolt, som ett avslut på jubileumsveckan, RUBIKSKUBSITTNINGEN!!

- RUBIKSKUB SITTNING –

Ni har under dagen stolt burit upp er termins färg men det är nu dags att blandas! Likt en rubikskub som inte är komplett utan alla dess färger är heller inte våra 11 terminer det. Målet med kvällen är att INGEN ska lämna lokalen i enbart sin egen termins färg. HUR åstadkommer man detta?! Genom att på sittningen ge bort något i din egen termins färg i utbyte mot något i någon annan termins färg!

Förslag på saker att byta:
- armband
- bandana
- strumpa
- t-shirt
- hatt

Singing Doctors kommer också vara på plats och bjuda oss på en GRYM underhållning – bland annat LIVE på scen!

- PRISUTDELNING –

Efter en dag av strid, kamp, kämparglöd, blod, svett och tårar ska vi under sittningen bl.a. kora VINNAREN AV LÄKARKAMPEN 2016! Då vinnaren är utsedd gräver vi ner stridsyxan och suddar ut gränserna mellan våra 11 terminer och istället firar ihop som ETT fullt läkarprogram.

- EFTERSLÄPP –

Efter sittningen väntar bussar på oss som ska ta oss till det förtrollade landet, även kallat RITZ där vi tillsammans fortsätter fira denna episka kväll! RITZ har kvällen till ära fixat GRATIS inträde och KÖFÖRETRÄDE för alla som går på sittningen – HUR BRA??

KLÄDKOD: Kom i din termins färg! Det uppmuntras att även ha på sig mycket smågrejer då dessa kan bytas mot saker från andra terminers färger (se info ovan)

Termin 1 – Orange
Termin 2 – Ljusgrön
Termin 3 – Vinröd
Termin 4 – Gul
Termin 5 – Lila
Termin 6 – Turkos
Termin 7 – Röd
Termin 8 – Mörkgrön
Termin 9 – Rosa
Termin 10 – Mörkblå
Termin 11 – Vit

Hoppas vi ses då! Detta kommer bli MAGISKT

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde fredagen den 8 apr 2016 kl. 12:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104