Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:00 11/5 2015 ()
Plats
cUSÖ HSC3
Pris
kr
Antal biljetter
20
Dresscode
-
Facebook-event
-

Eftersom intresset var så stort förra gången så kör nu Kirurgiska Utskottet (KirU) i Medicinska Föreningen (MFÖ) en andra workshop! Temat är basal sutureringsteknik, där vi kommer gå igenom instrumenthantering och enkel syteknik.

Gabriel Sjölin, ST-läkare inom kirurgi, kommer att ge en grundlig genomgång där alla får chans att följa med i förevisningen. Efter detta finns tid att öva själva och vi kommer att vara flera ur utskottet på plats för att hjälpa till och svara på frågor.

Tid och plats: Måndagen den 11/5 kl 18 - 20. Campus USÖ, HSC3.

Vi satsar på kvalitet framför kvantitet och har därför valt att begränsa platserna till 20 st så att alla får varsin uppsättning med nålförare, pincett, material att sy i och suturer. Först till kvarn gäller och anmälan är bindande, så var säker på att du verkligen kan närvara! Vid förhinder önskar vi att du hör av dig så fort som möjligt så att vi kan ge bort platsen till någon annan.

Vi vill uppmana er som gick på första workshopen att låta era kamrater, som inte fick plats förra gången, gå på denna. Ni är välkomna att anmäla er till workshopen i fördjupad suturerings- och knytteknik som kommer om ett par veckor samt såklart nya workshops i basal sutureringsteknik nästa termin! 


Med vänliga hälsningar,

- Kirurgiska Utskottet, MFÖ.

 

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde tisdagen den 5 maj 2015 kl. 22:30.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104