Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
10:00 13/12 2015 ()
Pris
0 kr
Antal biljetter
Dresscode
-
Facebook-event
-

Vi börjar gå mot gråare tider. Mörka morgnar, kalla böcker och trötta själar. Det känns motigt under terminens sista veckor. Du längtar efter julen och jul för dig innebär hem. Men tänk om vi kunde tala om för dig att julen är närmare än du tror? Att du kan få utlopp för dina kreativa julklappsidéer före alla andra? För första gången någonsin bringer Corpus Callosum julen till DIG! Med det sagt vill vi stolt presentera – SECRET SANTA!

Vad?
Secret Santa är läkarprogrammets första julklappslek som går ut på att du blir tilldelad en yngre/äldrekursare som du ska ge en julklapp till.

Hur?
Anmälningen sker via ett formulär med lite frågor på vår hemsida som kommer att fungera som underlag för din tilldelade Secret Santa. Den tredje december skickar vi ut mejl med vem ni ska köpa en julklapp till. Julklappsutdelning kommer därefter att ske på vår kommande JULBRUNCH den 13e december (mer info om det senare)! Kan du ej kunna närvara på denna? Vi har inlämningsvecka av paket under v. 50 och kommer även att stå och dela ut resterande julklappar veckan efter brunchen på campus USÖ!

Julklappen?
Får max kosta 40kr. Namn och termin från avsändare ska finnas med. Ge din julklapp det lilla extra med ett rim! Inga alkoholhaltiga drycker, droger eller vapen är tillåtna. Osäker på om ett särskilt objekt kan klassas som vapen? Maila corpuscallosum@mforebro.se med en bifogad bild

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde söndagen den 22 nov 2015 kl. 18:48.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104