Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:00 16/2 2019 ()
Pris
150 kr
Antal biljetter
92
Dresscode
Valfri klädsel
Facebook-event
Event

SÅNGBOKSSITTNING – EN FULSITTNING PÅ SATIN!

En ny upplaga av den gröna sångboken kommer att släppas och den behöver därmed invigas – vad skulle kunna vara ett bättre sätt än en sångbokssittning?!

Kvällen kommer att äga rum på Satin (första gången någonsin, spännande eller hur??), och det som ingår i det otroligt förmånliga biljettpriset är en medelhavsbuffé, fördrink samt entré + garderob. Det utlovas massor med skojig underhållning, lekar och skratt – detta vill du inte missa!

Vi kommer under de närmsta veckorna stå i pentryt och sälja den nya sångboken, och den kommer även gå att köpa vid entrén på själva sittningen!

(Obs: även du som äger den gamla boken rekommenderas starkt att köpa den nya upplagan, eftersom ordningen och innehållet har ändrats! Den gamla kan sen uttnyttjas tex. som en inredningspryl ;))

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När: 16/2 kl. 18.00
Var: Satin Kostnad: 150 kr (!)
Dresscode: Valfri klädsel

Sittningen kräver medlemskap i MFÖ. Vill du bli medlem? Följ länken: https://www.mforebro.se/medlem/bli-medlem/ 

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde söndagen den 27 jan 2019 kl. 16:20.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104