Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
17:00 12/5 2018 ()
Pris
570 kr
Antal biljetter
180
Dresscode
Mörk kostym
Facebook-event
Event

Nu när vårblommorna äntligen börjat slå ut,
är det dags att anmäla sig till en kväll du kommer önska aldrig tar slut.
Årets medicinaregasque vill du inte gå miste om,
en magisk kväll fylld av mingel, skratt och sång.
Tillsammans firar vi vårens ljuvliga energi, ty nu är vintern ett minne blott.
För sjätte året i rad, och fler ska det bli,
bjuder vi in till middag och dans på Örebro slott.

Den 12e maj klockan 17.00 är ni varmt välkomna på mingel vid slottet. Fotograf kommer finnas på plats och bilder finns tillgängliga att få i hög kvalité efteråt. Vi vill uppmärksamma er om att det absolut inte är okej att ta med alkohol in på gasquen, och det kommer att kontrolleras noggrant på vägen in! Se till att komma i god tid!

Under kvällen bjuds ni på en fördrink till skön musik och sedan väntar en 3-rättersmiddag. Vid 22-tiden förflyttar vi oss från middagssalen till dansgolvet där vi får dansa in natten till både live-musik och senare en DJ.

Precis som tidigare år är klädkoden mörk kostym och vi kan avslöja redan nu att en rolig och informativ gasque-film kommer släppas under nästa vecka. Där finner ni svar på eventuella frågor om klädkod och annat smått och gott som kan vara bra att veta inför en gasque.

Anmälan öppnar den 18/4 kl.12.00 och biljetter köper ni på MFÖs hemsida: http://www.mforebro.se/biljetter/. Anmälan stänger 27/4. Vi välkomnar +1 och det görs via en separat anmälan; alltså varje person som ska gå på gasquen ska ha en egen anmälan.

En biljett till årets gasque kommer kosta 570 kronor och betalning sker senast 4/5 för att ni ska få behålla er plats. Antingen till Medicinska Föreningens bankgiro 105-7363 eller via swish (till 123 113 78 92) där vi ber er specificera enligt följande: Namn Termin Gasque.

Varmt välkomna!

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde onsdagen den 18 apr 2018 kl. 12:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104