Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
17:30 29/9 2018 ()
Pris
290 kr
Antal biljetter
74
Dresscode
Glöm inte studentmössan!
Facebook-event
Event

Äntligen närmar sig årets upplaga av MFÖ:s PLASQUE!!!

Plasquen är allas vår favoritsittning med räkfrossa ombord på båten G. Lagerbjelke som under sittningen kommer färds oss över Hjälmaren medan vi sjunger och dansar som bara läkarstudenter kan! Båtturen är cirka 4 timmar lång och när vi är tillbaka i hamn dansar vi i samlad trupp vidare mot Ritz.

Priset för denna sittning är 290kr och sista betalningsdag är 14/9. Ta med din sångbok för att kunna stämma in i sången - Har du ingen sångbok? We´ve got you covered! Sångböcker kommer att säljas i pentryt i veckan samt ombord på båten. Enligt tradition uppmuntras det även att man dammar av sin studentmössa och har den på sig under båtfärden för att den där extra studentandan ska infinna sig!

Platserna på båten är begränsade och biljetterna kommer att släppas fredag 7/9 kl.12.30 på mforebro.se/biljetter. Trycket på biljetterna brukar vara högt, så se till att din mobil, dator eller iPad är nära till hands när det är dags! Vill du ha en garanterad plats och slippa jaga biljett under fredagslunchen? I år kommer vi att tävla ut två platser innan biljetsläppet startar - mer info kommer i eventet!

OBS!
På grund av högt tryck på biljetterna kommer vi i år enbart sälja biljetter till MFÖ-medlemmar - så se till att du förnyar ditt medlemskap inför biljettköpet!

Hoppas ni hänger med när vi sätter Hjälmaren i gungning!
//Studiesociala Utskottet ♥ 

- - - - - - - - - - - - - -

När? 29/9 kl.17.30
Var? M/S Lagerbjelke, Samling utanför Harrys
Pris? 290kr
När stänger anmälan? 8/9
När är sista betalningsdagen? 14/9

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde fredagen den 7 sep 2018 kl. 12:30.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104