MFÖs arbete

Kära medlemmar,

I onsdags 28/10 hade MFÖ sitt senaste styrelsemöte och som ni säkert förstår var MFÖs förhållningssätt till corona med på agendan. Då situationen i samhället har försämrats och den negativa trenden ser ut att fortsätta har vi nu beslutat att avvakta med alla framtida (fysiska) evenemang. Detta inkluderar även lunchöppet som föreningen brukar hålla på tisdagar.

Hur länge detta kommer hålla i sig är vi alla ovissa om och styrelsen arbetar aktivt med hur vi ska kunna främja studentlivet trots rådande omständigheter. Har ni förslag på aktiviteter att genomföra på distans är ni varmt välkomna att höra av er till oss!

Ämnet kommer att diskuteras på alla framtida möten, både i styrelsen samt i alla utskott. Vi uppdaterar er längs vägen!

Det må råda ovisshet och oro inför framtiden och vi hoppas ni gör det bästa av veckorna trots mycket distansundervisning och eventuell karantän. Vi närmar oss november och många av oss har precis skrivit tenta eller befinner sig mitt i en tentaperiod. Vi skickar en digital high five till alla er som skrivit tenta nyligen och önskar alla med tentor framför sig varmt lycka till!

Vi är tacksamma för er förståelse och uthållighet i denna situation. Hör gärna av er med tankar och förslag till oss. Vi finns här för er!

Många varma hälsningar,
Styrelsen – Medicinska Föreningen Örebro

about author

Admin

medlem@mforebro.se

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.