Styrelseval 2018!

Det har blivit dags för MFÖs styrelseval för verksamhetsåret 2018!

Har du funderat på att engagera dig i MFÖ? Sitter du på idéer som du vill driva igenom inom föreningen? Vill du vara med och påverka hur föreningen arbetar? Vill du vara med och skapa den bästa studietiden för dig och dina kursare? Nu har du chansen! På MFÖs årsmöte den 8 februari kommer det bl.a. att vara val av en ny styrelse för verksamhetsåret 2018! De poster som går att söka är:

Styrelseposter:
– Ordförande
– Vice-ordförande
– Kassör
– Informationsansvarig
– Utskottsansvarig, Corpus Callosum
– Utskottsansvarig, Forskningsutskottet
– Utskottsansvarig, Kirurgiska utskottet
– Utskottsansvarig, Studiesociala utskottet
– Ledamot x3

 

Övriga poster:
– Valberedning x2
– Revisor

 

En kan söka själv eller nominera någon annan till en eller flera av ovanstående poster genom att maila valberedningen@mforebro.se senast fredag 26 januari 2018. I din nominering ska du ha med vilken post nomineringen ämnar sig till, en kort presentation av kandidaten samt varför kandidaten passar för posten!

 

Hoppas att just DU vill söka!

 

Skriven av Kategori: Uncategorized

Bli medlem!
Medlemmar får rabatt på pubar, fester och mycket mera!

Bli medlem