Frivillig insamling till Ulf Tidefelts forskningsområde, blodcancer.

Natten till onsdagen 31/8 2016 gick Ulf Tidefelt bort efter en längre tids sjukdom. Han var en av grundarna till Läkarprogrammet i Örebro och arbetade hårt och engagerat för att få uppfylla drömmen. Han var även speciellt engagerad i att få till ett utbyte med Glasgow.

Till minne av honom har vi startat en frivillig insamling till hans forskningsområde, blodcancer, via Blodcancerfonden som förvaltas av Blodcancerförbundet. Du kan donera hur mycket du vill via Swish eller bankgiro. Donationerna går till Medicinska Föreningen Örebro, som vid insamlingens slut överför hela summan till Blodcancerfonden markerat "från studenter vid Örebro universitets läkarprogram".

http://www.blodcancerforbundet.se/blodcancerfonden

MFÖs swish är: 123 113 78 92
MFÖs bankgironummer: 105-7363

Insamlingen avslutas nästa onsdag 7/9 23:59
641886

Skriven av Kategori: Uncategorized

Bli medlem!
Medlemmar får rabatt på pubar, fester och mycket mera!

Bli medlem